Mijn naam is Kimberley van den Berg en ik ben 26 jaar.

Ondanks dat ik in Voorschoten woon kun je woensdag 21 november op mij stemmen. Ik heb mijn wortels zowel in Noordwijkerhout als in De Zilk.

Ik ben afgestudeerd bestuurskundige en ruim twee jaar werkzaam als beleidsondersteuner bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp en ik ben momenteel projectmedewerker Jeugdhulp in Gezinsvormen Haaglanden.

Waarom ik kies voor NZlokaal?

Lijsttrekker Sjaak van den Berg is mijn vader en met oud-wethouder Winnie Rusman als moeder heeft het niet lang geduurd tot ook ik interesse begon te krijgen in de politiek. In 2006 heb ik meegedaan aan het Nationaal Jeugddebat en ik ben daarna bestuurskunde/overheidsmanagement gaan studeren aan de Haagse Hogeschool.

Sinds kort ben ik lid van de partij en ik wil graag een stukje Noordwijkerhout en De Zilk in de nieuwe gemeente Noordwijk brengen. Ik ben dan ook van mening dat het belangrijk is om alle woonkernen samen te brengen en met jouw stem op NZlokaal komt er gegarandeerd een raadslid uit Noordwijkerhout of De Zilk in de gemeenteraad. Ook ik ben bereid om hiervoor te verhuizen naar mijn vertrouwde dorpje.

Wat wil NZlokaal bereiken?

  • Behouden van de culturele activiteiten en evenementen zoals Kermis en Carnaval!
  • Betaalbare woningen voor jongeren en starters.
  • Optisport de Schelft blijft, inclusief zwembad.
  • Behoud van het basisonderwijs en beide middelbare scholen.
  • Een co√∂rdinerende wethouder voor iedere dorpskern.

Ik vind het belangrijk dat de nieuwe gemeente Noordwijk een gemeente is waar we ons gehoord, gesteund en welkom voelen.

Als jij het met mij eens bent, stem dan woensdag 21 november op NZlokaal.