Michel Braam

In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als bedrijfsadviseur voor allerhande vraagstukken over Arbo en veiligheid. Als hogere veiligheidskundige en met mijn brandweer achtergrond help ik bedrijven om deze veiliger te maken voor zowel de werkgever als de werknemers.

Adviseren is een breed begrip en vraagt aanpassingsvermogen en relativering. Dit vind ik ook van belang in de politiek. Onlangs heb ik besloten om mij actief in te zetten voor de lokale politiek. In NZLokaal zie ik onderwerpen die mij aan het hart gaan en waar ik mij hard maar rechtvaardig voor wilt inzetten. Niet teveel lullen maar vooral poetsen samen met u. Noordwijkerhout en de Zilk moeten hun eigen identiteit behouden in de fuserende situatie en daarna. De Noordwijkerhoutse cultuur is direct, nuchter, betrokken, carnaval, gezelligheid met een bruisend centrum, de mooie bollenvelden- kleurrijk met hardwerkende inwoners. Mijn doel is staan naast de inwoners, van jong tot oud en betrokken zijn en blijven. Hard en daadkrachtig werken voor- en met elkaar.

Door jou/uw stem geeft u mij en NZLokaal de mogelijkheid om dit voor en met u te realiseren. Stem lokaal, stem NZLokaal!