Stef Warmerdam – Lijst 7 – Nummer 11

Ik heb besloten om deel uit te gaan maken van de plaatselijke politiek omdat het nodig is. NZLokaal is de partij die het best aansluit op mijn visie van, voornamelijk plaatselijke, politiek. Helder, Zichtbaar en Betrokken. Dat heeft de partij de afgelopen jaren laten zien.

Staan voor het behoud van Noordwijkerhout en De Zilk als deelgemeentes met eigen normen en waarden, tradities, feesten, de dorpskernen, Verenigingen en al het moois dat zij te bieden hebben. Gemeenten die zo min mogelijk gedicteerd willen worden door de invloeden van Noordwijk. Heel goed besef ik dat we hier nu eenmaal mee te dealen hebben door de fusie, desondanks wil ik zorgen voor een zo goed mogelijk evenwicht tussen alle deelgemeentes, een evenwicht dat recht zal doen aan alle bewoners.

Veel onderwerpen binnen de politiek spreken mij aan. Wanneer ik zitting zou mogen nemen in de nieuwe raad, zal ik staan voor betrouwbare en eerlijke politiek. Het anders doen, Out off the Box denken, komen met nieuwe, verfrissende en heldere oplossingen. Geen achterkamertjes politiek maar transparantie voor iedereen. Zeggen waar het op staat en doen wat we beloven.

Door uw stem geeft u mij en NZLokaal de mogelijkheid plaats te nemen in de nieuwe raad van Noordwijk.