Mijn naam is Winnie Tao. Ik ben van Chinese afkomst en woon al 27 jaar in Nederland, waarvan 20 jaar samen met mijn echtgenoot in Noordwijkerhout. Na mijn studie aan de Universiteit Leiden in Biochemie, heb ik jaren bij het LUMC en een farmaceutisch bedrijf gewerkt. Daarna als management consultancy in diverse andere economische disciplines. In de laatste jaren heb ik mij meer gefocust op het schrijverschap, het schrijven van ficties, columns et cetera.
Hoewel ik in mijn jonge jaren in een Chinese miljoenen stad heb gewoond, heb ik mij direct thuis gevoeld toen wij in Noordwijkhout kwamen te wonen. De ruimte, de bollenvelden, het groen, de duinen, de kust, de rust, maar vooral de warmte en authenticiteit van de Noordwijkerhouters. Zij zijn direct en authentiek. Misschien kijken zij eerst de kat uit de boom, maar wanneer je je zelf bent en blijft, staan zij klaar om je met open armen te ontvangen.

𝙒𝙖𝙖𝙧𝙤𝙢 𝙝𝙚𝙗 𝙟𝙚 𝙜𝙚𝙠𝙤𝙯𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙉𝙕𝙇𝙤𝙠𝙖𝙖𝙡?

Dat is ook de reden waarom ik voor de lokale politiek kies. Er zal niet zoveel fundamenteel verschil zitten in de politieke ideologie tussen ons en onze buren, maar wij delen wel de zelfde zorgen. Het levendig houden van onze winkelstraten en bedrijvigheid moet blijven. Onze kinderen moeten goed onderwijs in gezonde klaslokalen kunnen krijgen om aan hun toekomst te kunnen bouwen. Ouderen hebben recht op goede zorg en aandacht. Aandacht die zij voor de volle 100% verdienen. Ik sta voor ruime groene leefruimtes en dat mensen niet beperkt worden door gemeentelijke bestuurders. Gemeentelijke bestuurders zouden meer tijd moeten besteden aan het luisteren naar wensen van de inwoners.
Voor mij, is NZLokaal zo’n partij. Een partij die onze zorgen deelt en die een van ons is. Een partij die het beste van ons ziet, en het uiterste doet om een verschil te maken. Het gaat er niet om hoeveel succes je kunt boeken, maar het gaat erom, dat wij blijven proberen om het verschil te maken met geduld, wijsheid, lef en elegantie!

#NZLokaal#Helder#Zichtbaar#Betrokken#Noordwijkerhout#DeZilk#Noordwijk#gemeenteraadsverkiezingen#gemeenteraadsverkiezingen2022

Ons complete verkiezingsprogramma is te lezen op www.NZLokaal.nl