Communicatie-Commissie zoekt versterking!

De Communicatie-Commissie verzorgt tekst en beeld op de website van NZLokaal. Zij verspreidt berichten via Social Media en draagt zo bij aan de helderheid, transparantie en zichtbaarheid van het politieke werk. De fractieleden en wethouder doen vreselijk hard hun best om de standpunten van NZLokaal uit te dragen. Te vaak horen we dat ‘de politici niets doen’. Dit is niet waar, maar dat verhaal moet kennelijk nóg beter worden verteld!

Wij zoeken:

*Teksttijgers: mensen die het leuk vinden om teksten na te kijken, te stileren en te corrigeren, of die het leuk vinden om zélf teksten aan te leveren voor de website over het politieke werk.

*Beeldbepalers: soms zegt een plaatje meer dan 1000 woorden. Wij vinden het belangrijk dat onze site er goed uitziet en daar kunnen we best nog wat hulp bij gebruiken.

* Frisse fotografen: wanneer we schrijven over het werk van de raadsleden hebben we daar ook graag een passende foto bij. Ben jij regelmatig in de gemeente op pad en fotografeer je graag (met de telefoon is prima), ook dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

*Razende reporters: wil jij echt journalistiek aan de slag? Dolgraag sturen we jou naar de bijeenkomsten waar onze raadsleden in actie komen. Jouw verhaal maakt dat de lezers weten wat er speelt.

NZLokaal doet een beroep op alle leden: ben jij of kèn jij iemand die past bij onze vacatures binnen onze ComCom, neem dan contact op met Aart de Jong (aart@nzlokaal.nl)

#helder #zichtbaar #betrokken