Dienstverlening!

De gemeente is intern druk bezig om de dienstverlening aan de inwoners verder te verbeteren. Het doel is om te streven naar een klanttevredenheid van een mooie 8. Dit kunnen we alleen maar toejuichen.

Wij van NZLokaal staan voor goede service en communicatie. Wij zijn daarnaast van mening dat alle organisaties, die namens onze gemeente werken, ditzelfde streven moeten hebben. Denk hierbij aan de Omgevingsdienst West-Holland (ODWH), die voor ons de omgevingsvergunningen verleent. 

Wij willen de beste dienstverlening op alle fronten. Daarom vinden wij het belangrijk dat er ook een baliefunctie in Noordwijkerhout blijft. Nu is het college binnen dit geheel ook van plan om de balie van het gemeentehuis in Noordwijk te gaan verbouwen, voor een bedrag van bijna 800.000 euro. Wij vragen ons af of het echt nodig is om hiervoor zoveel geld uit te geven. Wij willen dit besluit parkeren en het geld reserveren voor de komende periode.

Mochten de financiële gevolgen van Corona voor de gemeente meevallen dan kan de aannemer daarna alsnog aan de slag. Met een mooie en betaalbare balie in Noordwijk en in Noordwijkerhout!