Mijn naam is Doris van Kampen, bij velen beter bekend als ‘Margreth’. Ruim 48 jaar heb ik een autorijschool gehad en ben nu met pensioen. Maar ik zit niet achter de geraniums!

Ik heb een dochter Lianne, zij woont samen met Mark in Zoetermeer. Zij hebben Duco, mijn kleinzoon waar ik drie dagen in de week op pas. Dat is echt genieten! Verder ben ik al eeuwig voorzitter van VVN afdeling Noordwijk/Teylingen. In die functie organiseren we verkeersactiviteiten voor jong en oud.

En dan ‘lest but not least’ is sinds 2017 mijn nieuwe hobby commissielid bij NZLokaal.

De politiek vind ik heel interessant. Het had voorheen nooit mijn interesse, maar het is geweldig om mee te praten en denken over allerlei onderwerpen die vooral Noordwijkerhout aangaan. Helaas gaat het niet altijd zoals we graag zouden willen. Ik zou dan ook willen zeggen: sluit je eens aan en kom eens kijken hoe het gaat bij NZLokaal! Ik blijf het belangrijk vinden om op te komen voor ons dorp. En hopelijk staat er ooit weer een nieuwe Schelft.