Geboren en getogen in Noordwijkerhout.
Tot 31-12-2019 een werkzaam leven gehad maar nu al ruim twee jaar genietend van mijn pensioen, en gezin met 3 kleinkinderen.

Ik heb veel aan verenigingswerk gedaan met onder andere; de oprichting van de wijkvereniging De Boekhorst in 1983, waarvan zes jaar voorzitter.
Vanaf 1984 tot op heden bij de Carnavalsvereniging De Kaninefaaten. Zes jaar jeugdvoorzitter en vijftien jaar bestuurslid. Sinds het begin (2013) ben ik betrokken bij NZLokaal als bestuurslid. Hier heb ik de functie van penningmeester en draag ik zorg voor de cijfertjes binnen de partij.

Na de verkiezingen van 2014 hebben we in onze eerste raadsperiode in de oppositie gezeten. In deze periode hebben we veel geleerd maar konden toch niet de fusie tegenhouden in 2018. Met de verkiezingen voor de gemeenteraad in het nieuwe Noordwijk werden wij de grootste partij. Hierdoor kwamen we in de coalitie te zitten, een lastige periode maar waarin we ook heel wat bereikt hebben. Deze ‘successen’ zijn terug te lezen in ons verkiezingsprogramma 2022-2026

In de ‘successenreeks’ mag De Schelft natuurlijk niet ontbreken. Als NZLokaal hebben wij hiervoor het initiatief genomen en zijn we er als partij trots op dat het ons gelukt is om bijna de hele raad hierin mee te krijgen. Met de nieuw te bouwen Schelft met basaal zwembad kunnen er weer vele mensen genieten van hun favoriete sport, cultuur en van vele activiteiten in Noordwijkerhout.

Tot slot vraag ik jullie.
Ga stemmen op 16 maart 2022 – LAAT UW STEM GELDEN.

𝙎𝙖𝙢𝙚𝙣 𝙨𝙩𝙖𝙖𝙣 𝙬𝙚 𝙨𝙩𝙚𝙧𝙠 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙠𝙚𝙧𝙣𝙚𝙣 𝙉𝙤𝙤𝙧𝙙𝙬𝙞𝙟𝙠𝙚𝙧𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙚𝙣 𝘿𝙚 𝙕𝙞𝙡𝙠 𝙢𝙖𝙖𝙧 𝙤𝙤𝙠 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 𝙠𝙚𝙧𝙣𝙚𝙣 𝙉𝙤𝙤𝙧𝙙𝙬𝙞𝙟𝙠-𝘽𝙞𝙣𝙣𝙚𝙣 𝙚𝙣 𝙉𝙤𝙤𝙧𝙙𝙬𝙞𝙟𝙠 𝙖𝙖𝙣 𝙕𝙚𝙚.

Onze lijfspreuk zal ons hierbij helpen; HELDER, ZICHTBAAR en BETROKKEN.

#NZLokaal#Helder#Zichtbaar#Betrokken#Noordwijkerhout#DeZilk#Noordwijk#gemeenteraadsverkiezingen#gemeenteraadsverkiezingen2022