Kimberley van den Berg, voorzitter

In het dagelijks leven ben ik beleidsadviseur voor drie gemeenten in de regio en daarnaast ook bestuurslid voor het Kennispunt Lokale Politieke Partijen. Ik ben een positieve denker met een focus op het bevorderen van verandering en groei. Mijn wortels strekken zich uit naar zowel Noordwijkerhout als De Zilk. Wat mijn liefde voor beide dorpen vooral aanwakkert, is het diepgewortelde vrijwilligersleven. We doen het echt samen!

 

 

Danique Brouwer, secretaris

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Als 25 jarige, geboren en getogen Noordwijkerhouter wil ik mij voorstellen. Ik ben de jongste dochter van Richard (raadslid), dit is ook hoe ik terecht ben gekomen bij NZLokaal. Momenteel studeer ik nog en zit ik in het 4e jaar van mijn opleiding Facility Management in Den Haag. Mijn opleiding heeft alles te doen met plannen, organiseren en regelen. Dit is ook wat ik het leukste vind en wat ik hoop veel te mogen doen als bestuurslid van NZLokaal.

 

 

Tim de Kan, penningmeester

Ik ben een 23 jarige Noordwijkerhouter en werkzaam als junior staff assurance bij CROP Accountants Adviseurs in Hoofddorp. In mijn dagelijkse werk ben ik bezig met financiën en zakelijke dienstverlening. Daarnaast ben ik ook actief betrokken bij de VVSB, waar ik verantwoordelijk ben voor de ledenadministratie. Binnen het bestuur van NZLokaal ben ik als penningmeester actief en probeer zo mijn kennis goed te gebruiken.

 

 

Sylvia Steenbakkers, algemeen bestuurslid

Laat u niet foppen door mijn achternaam: van geboorte ben ik een Duivenvoorden, geboren uit een Zilker en een Noordwijkse. Een echt fusieproduct dus. Ik werk als secretaresse op de medische dienst van ‘de Willem’ in Noordwijk. Bij de laatste verkiezingen ben ik gevraagd om bij de club te komen; sindsdien ben ik mij meer in de Noordwijkerhoutse politiek gaan interesseren. Als algemeen bestuurslid bij NZLokaal wil ik mijn steentje bijdragen want “het is zo heerlijk wonen in Noordwijkerhout”, en dat moet zo blijven!