Nieuw bestuursvoorzitter stelt zich voor

Beste inwoners van de gemeente Noordwijk. Graag stel ik mij aan u en jou voor als nieuwgekozen bestuursvoorzitter van NZLokaal.

Michel Braam, vader en samen met mijn partner woonachtig in Noordwijkerhout. Mijn werk als veiligheid- en brandweerkundig adviseur bij de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, doe ik dagelijks met veel plezier. Als persoon en getogen Noordwijkerhouter voel ik mij erg betrokken in het welzijn en (politieke) ontwikkelingen in de gemeente Noordwijk. Onze gemeente is met haar dorpskernen een prachtige gemeente. Dat moeten we blijven koesteren voor nu en in de toekomst.

NZLokaal is voor mij een partij waar ik mij thuis voel. NZLokaal is jong, betrokken, zichtbaar en helder die zich met hart en ziel inzet voor u en jou gesteund door haar leden en kiezers. Mijn ambitie is dat NZLokaal een partij blijft die staat voor haar leden, kiezers en inwoners. Een partij die oprecht en transparant is en geen beloften doet welke niet waargemaakt kunnen worden.

Als bestuur zorgen we dat NZLokaal een lokale partij blijft die zich verder ontwikkeld en omarmt wordt door jong en oud. Daar zal ook ik mij helder, betrokken en zichtbaar voor inzetten.