NZLokaal en CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk bieden inventarisatie speeltuintjes aan

Afgelopen dinsdagmiddag hebben Karin Meiland  (NZLokaal) en Sebastiaan Duivenvoorde (CDA Noordwijk-Noordwijkerhout- De Zilk) namens hun fractie de resultaten van een inventarisatie over speellocaties aangeboden aan wethouder van den Berg.

Beide partijen hebben een uitgebreide inventarisatie gehouden met betrekking tot speellocaties in de gemeente Noordwijk. Inwoners konden suggesties aandragen voor mogelijke nieuwe speellocaties, en voor verbetering van huidige speellocaties.

‘’Naar aanleiding van een door de raad aangenomen voorstel over meer speellocaties en een bijbehorend budget om deze te realiseren zijn wij aan het werk gegaan. Wij hebben gekeken naar de suggesties en ideeën”, aldus Sebastiaan Duivenvoorde.

Karin Meiland: ‘’We hebben echt ontzettend veel reacties gehad en daar zaten ook een aantal hele verassende bij. Locaties voor beweegtuinen voor senioren, maar ook locaties voor  freerunning’ op industrieterreinen’’.

NZlokaal en CDA Noordwijk-Noordwijkerhout- De Zilk hopen dat het college aan de slag gaat met dit rapport en geven aan dit in ieder geval te blijven volgen. Ook willen beide partijen alle inwoners hartelijk bedanken voor hun input.

#nzlokaal #helder #zichtbaar #betrokken