Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdagavond 13 januari heeft het bestuur van NZ Lokaal de definitieve kandidatenlijst van 30 personen gepresenteerd, voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022. De top tien van NZLokaal bestaat uit kandidaten met ruime politieke ervaring, aangevuld met enthousiast nieuw talent. “Een daadkrachtig, harmonieus en evenwichtig team. Een team om trots op te zijn, en waarmee we vol vertrouwen de toekomst in zullen gaan”, aldus het bestuur van de partij.

Wally Rodenburg voert deze lijst aan, gevolgd door Karin Meiland – van den Burg. “Wij werkten de afgelopen jaren al samen binnen de fractie en zagen daarin een gemeenschappelijk doel; Tussen de inwoners staan, en opkomen voor de belangen van alle inwoners van de gemeente Noordwijk, met wellicht iets meer accent voor de Noordwijkerhouters en Zilkers”, aldus Rodenburg.

Kortom een gemengd team dat klaar staat om vol enthousiasme en energie aan de slag te gaan voor een mooiere gemeente Noordwijk.

NZ Lokaal – top tien kandidaten gemeenteraadsverkiezingen 2022

1. Wally Rodenburg

2. Karin Meiland – van den Burg

3. Gerard van der Klugt

4. Richard Brouwer

5. Doris van Kampen

6. Lisette van der Vossen – Duivenvoorde

7. Tim Langeveld

8. Winnie Tao

9. Kees Klein

10. Jaap Beunder

Op de foto van links naar rechts: Tim Langeveld (7), Kees Klein (9), Karin Meiland – van den Burg (2), Gerard van der Klugt (3), Wally Rodenburg (1), Lisette van der Vossen – Duivenvoorde (6), Jaap Beunder (10), Richard Brouwer (4).

Afwezig op de foto: Doris van Kampen (5) en Winnie Tao (8).

Ons gehele verkiezingsprogramma en onze speerpunten zijn hier te lezen

Einde Persbericht