Portret Raadslid: Karin Meiland – NZLokaal

Vanuit de gemeente is er gevraagd om een portret te maken van elk raadslid om de raadsleden beter te leren kennen buiten de politiek. Dit keer is de beurt aan Karin Meiland van NZLokaal.

‘Zoals jullie waarschijnlijk zien is dit in de waterleidingduinen in De Zilk mijn favoriete plek. Daar ben ik regelmatig te vinden, ik wandel daar samen met mijn vriendinnen meerdere keren per week. Vooral nu in deze beperkte tijd ben ik zeer blij dat we lekker in de duinen kunnen wandelen. Het liefst loop ik niet op de paadjes, maar lekker dwars door de duinen. Het hele jaar is het mooi, je ziet de natuur door het jaar heen veranderen, vooral nu. Je ziet het gewas groener worden en je ziet weer meer dieren. Zo heb ik laatst jonge vosjes en net geboren dam hertjes gezien. Daar geniet ik dan ook erg van. In de winter ben ik ook regelmatig in de duinen te vinden, ook dan is het er heerlijk om daar te wandelen. Zo dichtbij en toch zo bijzonder!’