De tijd gaat snel, het is weer bijna zover. Na ruim 3 jaar zijn er weer verkiezingen en zijn we alweer ruim 3 jaar gefuseerd met Noordwijk. Er is een hoop gebeurd.

Doordat we veel overeenstemming hebben gekregen tussen de kernen, hebben we een hoop bereikt en daar zijn we trots op. Om een belangrijke partij te blijven in de volgende periode hopen we op voldoende zetels, zodat we weer voluit mee kunnen doen voor U.  We hebben achter de schermen weer keihard gewerkt en hebben dan ook een mooi verkiezingsprogramma kunnen maken met vele mooie doelen.

Belangrijke punten
Ook is het natuurlijk erg belangrijk dat er gebouwd wordt voor de jeugd. Wij hebben dan ook een motie ingediend om eigen inwoners voorrang te geven aan nieuw gebouwde woningen. Deze motie is aangenomen en er wordt zo veel als dat mogelijk is aan voldaan. Mensen wil immers graag in hun eigen omgeving blijven om in de buurt van vrienden, familie en verenigingen te zijn en dat is ook heel belangrijk, dat snappen wij als geen ander. Ik, als betrokken Zilker, wil me dan ook weer deze periode met alles wat in mijn vermogen ligt in gaan zetten voor de belangen van onze mooie gemeente, met name voor De Zilk.

Ik hoop dan ook weer van harte dat NZLokaal weer op uw stem mag rekenen.