Aan alle inwoners van de gemeente, wat wonen we in een mooie gemeente. Een gemeente met vele mogelijkheden. Als je uit de voordeur stapt, kan je vrijwel gelijk van de natuur genieten. Meestal zon, de zee en mooie velden om langs te lopen of fietsen.

We hebben veel faciliteiten en die hebben onderhoud nodig. Een centrum, duinen, straten en gebouwen. Van de gebouwen wil ik een speciaal gebouw naar voren halen, De Schelft. Wat zijn we geschrokken van de brand. Het hart van de verenigingen werd hard getroffen. 

We hebben met NZLokaal heel veel tijd en energie gestoken om De Schelft en het zwembad weer terug te krijgen. Want het is belangrijk dat die faciliteiten weer terug komen en weer gebruikt gaan worden als vroeger. En we blijven het proces volgen.

Een ander belangrijk onderwerp is energie, die krijg je wel in onze mooie omgeving. Het mooie is dat er ook energie onder onze voeten zit, van de warmte. En er is volgens de experts zo veel van, dat er gesproken wordt over transport naar buurgemeenten.

We weten allemaal dat we de natuur moeten koesteren en niet uitputten. Vandaar dat ik erg blij ben met deze energie waar we dankbaar gebruik van kunnen maken.

Met de fractie en commissieleden zijn we daar mee bezig: de toekomst van onze gemeente. 

Wij weten niet alles, daarom de vraag aan u: heeft u een idee, vraag of mening? Kom dan gerust bij onze fractievergadering om dat met ons te delen. Wanneer? Elke maandagavond voor de raadsvergadering of stuur een e-mail