Raadscolumn Richard Brouwer : Tijd 

Tijd heeft overal mee te maken: het is tijd voor de Schelft, het is tijd voor duurzaamheid, het is tijd voor groen, het is tijd voor meer woningen. Het is tijd voor NZLokaal. 

Over tijd gesproken, januari 2019, we zijn nu net iets meer dan twee jaar bezig na de fusie van gemeente Noordwijkerhout en Noordwijk. Het is alweer bijna tijd om te gaan stemmen, op 16 maart 2022. Daarom is het erg belangrijk dat we de tijd goed gebruiken
  
Het is tijd voor De Schelft, laten we zorgen dat het sportcentrum terugkomt. De sporthal en het zwembad wat we hadden, willen we terug. De burgemeester heeft niet voor niks gezegd ‘het is het kloppend hart van Noordwijkerhout’. Het is tijd om te bouwen! 

Het is tijd voor duurzaamheid, laten we goed kijken naar wat we kunnen besparen. Op deze manier hoeven we minder duurzame energie op te wekken om aan onze behoefte te voldoen. Wat je niet gebruikt, hoef je niet op te wekken. 
  
Het is tijd voor groen, het is belangrijker dan je denkt. Een straat met bomen geeft verkoeling in de zomer. Meer groen geeft de flora en fauna kans om zich beter te ontwikkelen, het komt ten goede aan de biodiversiteit. 
  
Het is tijd voor vernieuwing. Wijk Zeeburg in Noordwijkerhout is aan vernieuwing toe, de tijd dringt want de wijk piept en kraakt. De bewoners van de wijk zijn duidelijk, het is de hoogste tijd. 
  
Het is tijd voor woningen, we steken als NZLokaal daar erg veel tijd in. Om meer woningen in onze gemeente gebouwd te krijgen. We zullen niet stoppen, we blijven altijd ons best doen. 
  
Tijd kan ook een goede raad(s) gever zijn gebruik het goed. Het is tijd voor NZLokaal, stem NZLokaal, de tijd gaat snel.

Met vriendelijke groet,
Richard, Raadslid NZLokaal

Helder, zichtbaar en betrokken!