Richard Brouwer vertegenwoordigt gemeenteraad bij Holland Rijnland
Richard Brouwer NZLokaal | Raadslid

Holland Rijnland is een samenwerking van en voor dertien gemeenten in het hart van de Randstad. Zij werken samen om de kwaliteit van wonen, werken, leren en leven te verbeteren. Holland Rijnland maakt zich sterk bij de provincie voor onderwerpen, die de gemeentegrenzen overstijgen.

Richard Brouwer is door de gemeenteraad gekozen om Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk te vertegenwoordigen in Holland Rijnland. Waar gaat Richard zich voor inzetten?

“Ik ga voor onze gemeente op provinciaal niveau meepraten over projecten, die van belang zijn. Denk hierbij aan Openbaar Vervoer, bijvoorbeeld de concessie. Dit is de verdeling van Openbaar Vervoertrajecten binnen de regio. Dit onderwerp wordt binnenkort besproken binnen Holland Rijnland. Er zijn verbeteringen in het Openbaar Vervoer nodig voor zowel Noordwijk, Noordwijkerhout als De Zilk. Ik ben voor onze gemeente druk aan het zetten op het Openbaar Vervoerplan, om dit naar een hoger niveau te krijgen. Inmiddels is de eerste bijeenkomst van Holland Rijnland geweest. Hier heb ik bevestiging gekregen dat er verbeteringen nodig zijn voor het Openbaar Vervoer. En dat dit aandacht heeft binnen Holland Rijnland. Zodra er nieuws is, dan laat ik het weten aan u.”