Mijn naam is Doris van Kampen. Ik ben een geboren en getogen Noordwijkerhouter. U kent mij wellicht van de autorijschool. Ik heb ruim 48 jaar lesgegeven in onze regio onder de naam ARS Margreth. In deze periode heb ik bij de Bovag in het bestuur en diverse commissies gezeten.
Verder ben ik al ruim 30 jaar voorzitter van Veilig Verkeer Nederland, afdeling Noordwijk en Teylingen.
In verband hiermee organiseren wij onder andere verkeersexamens, rijvaardigheidscursussen et cetera. Ik heb 1 dochter en die woont in Zoetermeer. Inmiddels ben ik gepensioneerd en geniet van mijn kleinzoon Duco waar ik drie dagen in de week voor oppas.

๐™ƒ๐™ค๐™š ๐™—๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™  ๐™ž๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™ฅ๐™ค๐™ก๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™š๐™  ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™š๐™˜๐™๐™ฉ ๐™œ๐™š๐™ ๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ?
Nou heel simpel. Tijdens het Shantykorenfestival in het centrum van ons dorp ben ik door iemand van NZLokaal benaderd of ik interesse heb in (lokale) politiek. Ik ben toen eens poolshoogte gaan nemen bij een algemene ledenvergadering van NZLokaal. Daar werd mij duidelijk, het was kort voor de fusie, dat ik mij wel voor ons โ€œdurppieโ€ wilde inzetten, zeker nu we รฉรฉn groot Noordwijk zouden worden. Direct na de verkiezingen van 2018 ben ik als commissielid van NZLokaal aan de slag gegaan. Het lijkt me logisch dat ik mij tot verkeersveiligheid voel aangetrokken, maar ook welzijn heeft mijn interesse.

Toen de Schelft op 14 november 2020 afbrandde werd ik in de gelegenheid gesteld om mij voor de Schelft in te zetten en werd โ€˜Support de Schelftโ€™ opgericht. Een mooi enthousiast clubje mensen die in zeer korte tijd een flink bedrag bijeen wist te brengen om de verenigingen financieel een steuntje in de rug te kunnen geven. Zo ken ik Noordwijkerhouters. De inzet voor de verenigingen en de situatie daaromheen houd ik nauwlettend in de gaten. Noordwijkerhout is er voor en door de verenigingen en die hebben een โ€œSchelftโ€ nodig. Wij staan als NZLokaal voor, dat de nieuwe Schelft in 2024 is opgeleverd. Hier hoop ik mij de komende jaren weer volledig voor in te kunnen inzetten.

Daarom stem NZLokaal ! Dan bent u verzekerd van een raadslid uit Noordwijkerhout en De Zilk.

#NZLokaal#Helder#Zichtbaar#Betrokken#Noordwijkerhout#DeZilk#Noordwijk#gemeenteraadsverkiezingen#gemeenteraadsverkiezingen2022