Laat de naam ‘Piero’ vallen, dan weet de échte Noordwijkerhouter wel in welke hoek zij het ongeveer moeten zoeken. De vraag die dan wel overeind blijft is ‘welke ‘Piero’. Wij als NZLokaal zijn er trots op, dat een ‘Youngster’ uit deze loot lid is geworden van onze club. Een zoon van aannemer ‘Piet Piero’ met de gelijknamige naam, Piet Heemkerk! 22 lentes jong! Een behoefte bij iedere politieke partij. Tenslotte heeft de jeugd de toekomst. Op mijn vraag ‘wat zie je graag gerealiseerd’? Zijn antwoord gniffelend kort en bondig ‘de kroegen tot 3.00 uur open’! Zou ik op die leeftijd ook gezegd kunnen hebben.

Wat doe jij zoal in je vrije tijd?
Ook daarin ervaar ik een onverwachte wending. “In mijn vrije tijd zing ik bij het Shantykoor ‘het Bollenhart’. Heb het reuze naar mijn zin met al die mannen op leeftijd. Verder voetbal ik bij VVSB en wel in VVSB zaterdag 4. We draaien goed en zijn samen met ‘Sporting Leiden’ de koploper. Verder ben ik wel in voor een feestje, zoals het Carnavalsfeest en de Kermis van Noordwijkerhout”.

Werk?
In het dagelijkse leven ben ik als ZZP’er actief als tegelzetter.Waarom (lokale) politiek? Mijn interesses zijn vooral gebaseerd op hetgeen ik belangrijk vind, en wat zich afspeelt in de dorpskern waar ik zelf woon. Mensen moeten zich hard maken voor de lokale middenstand, en daarin vind ik ‘koop lokaal’ heel erg belangrijk. Noordwijkerhout draait om het verenigingsleven en het is dus belangrijk dat, wanneer er iets georganiseerd wordt, je daarbij aanwezig zou moeten zijn en mooier? Je aanmelden als vrijwilliger, wanneer daar behoefte aan is!! Waar ik me verder voor zou willen inzetten is de achterlopende woningmarkt. Je groeit op in een prachtig dorp met zo’n rijk verenigingsleven, daar wil je toch niet meer weg? Er zijn dus veel betaalbare woningen te kort voor de jeugd. Daarom roep ik vooral jongeren op om hun stem te laten horen, het gaat tenslotte om ‘onze toekomst’. Om dit voor elkaar te krijgen wil ik de campagne aangrijpen om vooral met de jongeren in gesprek te gaan en hen oproepen om te gaan stemmen! Op welke partij? Dat hoeft verder geen betoog!

Tot slot!
Dat wordt lachen in huize Heemskerk! Mama Angela (Piero) Heemskerk – van der Hulst, nummer 8 op de lijst van ‘de partij voor de inwoners’ en jij nummer 15 voor NZLokaal! Gaan jullie nog onderling een ‘stemmenstrijd’ aan? Kort en krachtig! “Makkie Aart”.

Een stem op NZLokaal is een Noordwijkerhout of Zilks gemeenteraadslid in de gemeenteraad.

#NZLokaal#Helder#Zichtbaar#Betrokken#Noordwijkerhout#DeZilk#Noordwijk#gemeenteraadsverkiezingen#gemeenteraadsverkiezingen2022