Mijn naam is Richard Brouwer en ik zag het levenslicht in Hoofddorp! Ik raakte verliefd op een vrouw uit Noordwijkerhout en ben toen verhuisd naar het mooie Noordwijkerhout met zijn schone duinen en het prachtige strand! Ik woon nu alweer ruim 33 jaar in Noordwijkerhout en ik vind het erg fijn wonen.

Waar kennen mensen je van?
Mensen kennen mij mogelijk van de NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) of van de toneelvereniging ODI. Daarnaast ben ik al acht jaar gemeenteraadslid. Eerst in de gemeente Noordwijkerhout en de laatste drie en een half jaar voor de gemeente Noordwijk. Wat ik merk is, dat er in de huidige raad minder aandacht is voor Noordwijkerhout en de Zilk. Het is daarom dan ook van belang dat veel mensen op NZLokaal gaan stemmen, om er op deze manier voor te zorgen dat er een goed evenwicht ontstaat binnen de gemeenteraad van gemeente Noordwijk.

De komende vier jaar?
Wat nu actueel is, is de wijk Zeeburg te Noordwijkerhout. De wijk ondergaat een rigoureuze upgrade. Er gaan dus veel zaken veranderen. NZLokaal heeft hieromtrent vragen gesteld! Het is dan ook belangrijk dat de inwoners van deze wijk hun ideeën of mening kenbaar maken. Het gaat tenslotte om de eigen leefomgeving! Als bewoner van Zeeburg sta ik u graag te woord!
Wij zien graag, dat de aanwezige voorzieningen in Noordwijkerhout en de Zilk behouden blijven, en daar waar nodig uit te breiden. Voor de inwoners van Noordwijkerhout is het van belang dat de Schelft met basaal zwembad herbouwd gaat worden. Wij willen, dat dit project in 2024 gerealiseerd is. Daar blijven wij scherp op en zullen dit punt in een regelmaat op de agenda van de gemeenteraad laten plaatsen. Noordwijkerhout en de Zilk zijn dorpen met een rijk verenigingsleven en? Dat moet zo blijven!
Woningbouw blijft een speerpunt, en NZLokaal vindt het belangrijk dat ook onze kinderen in de gelegenheid moeten worden gesteld, om in de toekomst binnen hun eigen gemeente een woning te kunnen kopen of huren. Daarnaast is het belangrijk dat er voor onze arbeidsmigranten goede en veilige huisvesting gecreëerd gaat worden, want dat laat nog wel eens te wensen over. Arbeidsmigranten zijn tenslotte erg belangrijk binnen onze regio.

Een stem op NZLokaal is een Noordwijkerhout of Zilks gemeenteraadslid in de gemeenteraad.

#NZLokaal#Helder#Zichtbaar#Betrokken#Noordwijkerhout#DeZilk#Noordwijk#gemeenteraadsverkiezingen#gemeenteraadsverkiezingen2022