Hallo allemaal, mijn naam is Tim Langeveld. Ik ben een trotse vader van 1 zoon en woonachtig in het mooie centrum van Noordwijkerhout, en dat met Zilks bloed in de aderen. Daarmee zien we gelijk dat ik me goed en gelukkig voel binnen de gemeente waar we als NZLokaal voor staan. Voor velen zal ik niet geheel onbekend zijn. Zo ben ik jarenlang actief geweest in Noordwijkerhout als verkoper in de automotive en doe ik veel vrijwilligerswerk van carnavalsvereniging de Kaninefaaten tot het beheer van het Kabouterdorp in het Zilkse deel van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

𝙒𝙖𝙖𝙧𝙀𝙒 𝙉𝙕𝙇𝙀𝙠𝙖𝙖l?
Mijn keuze voor NZLokaal heb ik gemaakt met β€˜het hart’. Natuurlijk weet ik dat het in de politiek niet altijd rozengeur en maneschijn is, maar het blijft een uitdaging om te kunnen bereiken wat de inwoners willen. En zoals ik zelf altijd zeg: β€œJe kan niet altijd zes gooien…”. Een luisterend oor hebben wat er binnen de kernen leeft vind ik noodzaak. Daarin voel ik me het beste binnen deze mooie lokale partij. We staan voor grote uitdagingen, na de grote overwinning van een paar jaar terug. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, en juist dat heeft me doen besluiten me op een mooie plaats te laten zetten op onze kieslijst.

π˜Ώπ™š π™ π™€π™’π™šπ™£π™™π™š π™«π™žπ™šπ™§ π™Ÿπ™–π™–π™§?
Met NZLokaal hebben we een mooie lijst samengesteld van kandidaten met ruime politieke ervaring en mensen met een mooie staat van diensten en/of bekendheid binnen de dorpen en dan voornamelijk binnen Noordwijkerhout en De Zilk. Met deze mensen zullen we dan ook vol vertrouwen de toekomst ingaan, en beloven jullie er te zijn als jullie ons nodig hebben. Voor de komende vier jaar hebben we een aantal punten zeer hoog in het vaandel staan, dit zijn onder andere Sport & Cultuur, Bouwen & Wonen, Onderwijs en natuurlijk de inwoners. Kortom; werk aan de winkel.

𝙏𝙀𝙩 𝙨𝙑𝙀𝙩!
Ga vooral stemmen op 16 maart en stem met het hart en laat je niet leiden wat andere vinden of zeggen. Kijk vooral goed naar onze mooie speerpunten waarin duidelijk te zien is dat NZLokaal een lokale partij is, die zich voor de volle 100% inzet, met name de inwoners van het mijn zo geliefde Noordwijkerhout en De Zilk. En hebben jullie vragen of lopen jullie ergens tegenaan, schroom niet en benader me voor wat dan ook. Als partij gaan we dan serieus aan de slag om te kijken wat we hierin kunnen betekenen.

#NZLokaal#Helder#Zichtbaar#Betrokken#Noordwijkerhout#DeZilk#Noordwijk#gemeenteraadsverkiezingen#gemeenteraadsverkiezingen2022

Ons complete verkiezingsprogramma is te lezen op www.NZLokaal.nl