Nieuwsbrief: Oktober 2020

Beste mensen,

Na het verschijnen van onze eerste Nieuwsbrief hebben we van onze leden leuke reacties mogen ontvangen. Een regelrechte opsteker!

Hierbij presenteren we dan ook onze tweede Nieuwsbrief. 

Bronsgeest begint ondertussen een hoofdpijndossier te worden. Fractievoorzitter Lisette van der Vossen doet verslag. Naast Bronsgeest is er de starterslening, waarbij NZLokaal zich hard heeft gemaakt om het te lenen bedrag op te schalen van € 35.000, – naar € 50.000, -. Dat is gelukt. Meest recente ontwikkeling is, dat er bij B & W aandacht gevraagd wordt naar de huisvesting van arbeidsmigranten, maar ook volledige aandacht dat dit in vijftig gevallen om illegale huisvesting gaat. Sjaak v/d Berg blikt in zijn bijdrage vooruit. Ook het bestuur van NZLokaal heeft de afgelopen periode niet stilgezeten. Onze penningmeester is volop bezig met het verkrijgen van een ANBI-status. Verder weer de nodige informatie vanaf de bestuurstafel.    

Wij hopen dat u deze nieuwsbrief kunt waarderen en dat u de website van NZLokaal met regelmaat bezoekt. Graag vernemen wij van u wat u van de nieuwsbrief vindt. U kunt uw opmerking aanreiken door te mailen naar: secretaris@nzlokaal.nl 

Hieronder kunt u de nieuwsbrief downloaden:

Graag tot de volgende nieuwsbrief! 

Namens het bestuur van NZLokaal,

Aart de Jong
Secretaris